Återbetalning

Sommarbandyskolan i Edsbyn tvingas ställa in
På grund av Covid-19 så har styrelsen i Edsbyns IF Bandy beslutat att ställa in årets Sommarbandyskola i Edsbyn.

Sommarbandyskolan i Edsbyn är Sveriges största med ca 400 deltagare per år och att nu tvingas ställa in den är ett oerhört tråkigt beslut att behöva ta, men det är helt enkelt praktiskt omöjligt att genomföra den. Människors hälsa går alltid i första hand och vi hoppas vi får möjlighet att hälsa alla barn och ungdomar välkomna tillbaka till Edsbyn och sommarbandyskolan 2021 istället.

Återbetalning av deltagaravgift
För att klara av de kostnader föreningen lagt ned inför årets sommarbandyskola för personal, planering och leverantörer tvingas vi att behålla anmälningsavgiften om 1500 kr för att kunna betala dessa och genom det också säkerhetsställa sommarbandyskolans fortsatta överlevnad. Vi hoppas på er förståelse för detta och som kompensation ger vi er ett rabatterat pris på nästa års sommarbandyskola.
Om Edsbyns IF Bandy skulle erhålla framtida kompensation för att sommarbandyskolan tvingats ställa in så kommer vi att återbetala delar av eller hela anmälningsavgiften till alla deltagare beroende på kompensationens storlek. Skulle detta bli aktuellt kommer alla deltagare att kontaktas.

Rabatt Sommarbandyskolan 2021
Alla som anmält deltagande till årets sommarbandyskola kommer att få 500 kr i rabatt för nästa års sommarbandyskola.

 

Alla frågor rörande detta beslut besvaras av ordförande Lars Lindh, 072-234 79 08.

/ Styrelsen Edsbyns IF Bandyförening

 

För snabbast hantering av er avtalade återbetalning för den inställda Sommarbandyskolan 2020 ber vi er att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi följer de regler som gäller GDPR och kommer att radera era uppgifter så snart återbetalningen är klar, Vi sikatr på att kunna ha allt återbetalt och klart med pengar på ert konto inom 7 dagar.

Maila support@propublik.se om ni har frågor kring detta.

 

Propublik Svenska AB på uppdrag av Edsbyns IF

 

 

 

Försäljningen har stängt.