Miljonklubben 365

EN SUCCÈ UTAN MOTSTYCKE!
Miljonklubben är framgångssagan som började 2016 - Edsbyns IF Bandy har sedan dess tre SM-guld på fyra säsonger!

STÖTTA LAGBYGGET ÅRET RUNT GENOM NYA MK365!
En nyhet inför denna säsong är Miljonklubben 365 där du stöttar elitverksamheten året runt genom att betala 85 kr/månad via autogiro.

 

DIGITALT MEDLEMSKORT
En annan nyhet denna säsong är att alla som är med i Miljonklubben eller Miljonklubben 365 erhåller ett digitalt medlemskort. Detta medlemskort har du sedan i mobilen och vi kommer att skicka ut fina erbjudanden från våra partners samt exklusiv information till dig som medlem.

När du betalar in till Miljonklubben får du en länk till ditt medlemskort. Du laddar sedan ned appen Cardskipper och loggar in med de uppgifter du fått och du har sedan ditt medlemskort i mobilen.

 

SÅ BIDRAR DU
Du skänker minst 85 kronor per månad som går oavkortat till elitverksamheten.
Du väljer hur du vill betala, gör så här:

1. Välj produkten Miljonklubben

2. Om ni vill ge ett frivilligt bidrag gör ni det genom att välja någon av de produkterna. Bidraget delas sedan upp på 12 månader och läggs till på din totala månadsbetalning.

2. Välj betalsätt,
Autogiro = dras dirket från ditt bankkonto varje månad 
Faktura= Faktura med 12 förfallodatum med samma OCR-nummer, vilket gör det enkelt att registrera alla betalningar direkt.

3. Fyll i dina uppgifter

4. Klick på boka

Klart!

Tack för att du stödjer Edsbyns IF Bandy

 

Produkter

  • Bidrag till Miljonklubben (antal 1000 kr) st = medlemskap
    1020 SEK
  • Total (SEK) 0 SEK

Dina uppgifterVi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Edsbyns IF Bandyförening. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.

Vill du vara anonym och inte visas på hemsidan bland medlemmar i


Betalsätt